Activity

  • Pape Mcclure posted an update 3 years, 6 months ago

    Li You would like to employed boxing into your own life, first you have to zajistěte že velmi nejlepší sadu nováček rukavic. Váš trénink závisí silně na pohodlí a flexibilitě. Pokud vaše rukavice nesedí správně správně, vaše operace by trpět.

    Ty jsi pravděpodobně nervózní a dychtivý začít, tak my nepotřebujeme chci tento little překážka, aby vám zabránila v dosažení vašich cílů. Porozumění, jak vybrat nejlepší pár rukavic nebude pouze pomůže vám cítit se jako vítěz, ale chodíš trénovat také as šampion. Zobrazit
    Domovská stránka pro efektivní informace právě teď.

    Proč Require Gloves For Training?

    Pokud je vaším cílem cíl fitness a zdraví, možná se ptáte sami sebe, proč vyžadovat boxerské rukavice vůbec. I když nemusí být nutnost pro celkově instrukce, nemůžete, kde mohou být vaše cíle a cíle require you.

    1 den bude začít s intenzivním kardio tréninkem a další den, kdy může skončit pokoušet se dělat rukavice nebo bag funkce. When you rozvíjet strong, your training gets more bodyly and rukavice can help ochránit tě před poškozením .

    Jako Uvažujete o boxu jako Cvičení, Získání Sada Rukavic Pomůže vám možné cítit as odborník; i when only soupeř, kterého zamýšlíš na konfrontaci je .

    Which Kind of Boxing Glove should You Use?

    druh rukavice, kterou vyberete pro svůj trénink, závisí dobrá nabídka na tom, co plánujete dělat. Existuje několik různých stylů rukavic které můžete může zvážit při vyhledávání kolem. Tady jsou jen tři které jsou začátečníky nejčastěji běžně zaměstnány.

    Tréninkové rukavice

    Toto jsou vaše každodenní rukavice které každý bojovník dostane ve své vlastní skříňce. Tréninkové rukavice jsou víceúčelové a určené pro tašky, rukavice trénink, sparing a práce na podložce.

    Tréninkové rukavice jsou velmi populární pro začátečníky vzhledem k tomu, že řeší každou situaci setkáte se, ale nejsou nutně dokonalí v čemkoli. Pokud plánujete se soustředit na konkrétní školení, pravděpodobně pravděpodobně získáte jiný sada rukavic.

    Rukavice do tašky

    Bag rukavice obsahovat hodně polstrování a dostatek zápěstí pomoc. Primární mezi tote rukavicemi a training rukavicemi je celkové množství výplně. Boxeři všech úrovní dovedností využívají pytel rukavice pro trénink a cvičení.

    Výběr a získání pohodlného s bag rukavicemi brzy zapnuto připraví vás na vysoce intenzivní cvičení později.

    Sparring rukavice

    Poslední pár boxerských rukavic by začátečník podívat se nákup jsou sparing rukavice. Jedná se o zamýšleno k obraně vás a vašeho partnera ​​před zraněním a bolestí.

    Sparring rukavice would be the nearest thing to competition rukavice, but they have more more cushioning so you může trénovat bydlet bez zranění někoho. Jedná se o lehčí ve srovnání s zavazadly a koučování rukavicemi, takže že pomáhají vylepšovat techniku ​​a principy.

    Největší Materiál rukavic: Kůže vs. Vinyl

    Pokud vy jste začínající chcete si vybrat vinyl získat několik rozmanitých důvodů:

    Dostupnost,

    Dostupnost,

    Tlumení nárazu.

    Vinylové rukavice jsou levné a můžete koupit u nejpopulárnějších online prodejců.

    Jako začátečník ne tréninku. Budeš mít dostatek času na starosti ohledně rukavic a dalšího tréninku vybavení poté.

    The Way to Pick the Ideal Size Glove

    Protože používáte rukavice převážně pro koučování, nemusíte mít přehodnotit problém velikosti. Chcete chtěli byste udělat jistí rukavice se cítí pohodlně a mají ideální množství podpora a polstrování.

    Zde jsou několik věcí, které je třeba zvážit při provádění ultimate volba in vaší úplně první dvojice boxerských rukavic.

    Pohodlí – Pokud nakupujete na internetu jedete mít obtížnost vědět pokud jsou pohodlné nebo ne. Přečtěte si spousta posudky a viz co říkají ostatní zákazníci o brýlí . Should they have some less than four stars, move on.

    Polstrování – velmi nejlepší rukavice bude mít dostatečné polstrování, aby absorbovalo jakýkoli šok. Chcete chtít najít sladké místo a zvážit své cíle. Pokud nikdy plán zasáhnout tašce nebo sparringu, nedělejte si starosti ohledně množství výplně.

Skip to toolbar