642 chelsea trøje Alanna

Home Forums SteelerFury Refugees Board 642 chelsea trøje Alanna

This topic contains 0 replies, has 1 voice, and was last updated by  salliebolick34 2 months, 4 weeks ago.

 • Author
  Posts
 • #51704 Reply

  salliebolick34

  671 chelsea trøje Norber
  <p></p>
  <p>Timo Werner vil opgive RB Leipzigs Champions League -bud for at oprette forbindelse til Chelsea i juli, ifølge Bild.
  </p>
  <p>The Blues indgik en femårig kontrakt til en værdi af 180.000 pund om ugen med den tyske stjerne tidligere på måneden efter at have opfyldt hans frigivelsesklausul på 53 millioner pund.
  </p>
  <p> koszulka Chelsea </p>
  <p>Men mens Werner afslutter Bundesliga -sæsonen med Leipzig, spiller han ikke for klubben, når europæisk fodbold genoptages i august.
  </p>
  <p>Den tyske publikation Bild hævder, at han har besluttet ikke at spille i Champions League, så han kan slutte sig til Frank Lampards trup så hurtigt som muligt.
  </p>
  <p>RB Leipzig er allerede klar til kvartfinalen i konkurrencen efter at have dumpet Tottenham ud i 16-finalen. Werner scorede det eneste mål i første etape i London.
  </p>
  <p>Champions League vil sandsynligvis blive gennemført helt i august, når Europas store indenlandske kampagner – Premier League, LaLiga, Bundesliga og Serie A – er færdige.
  </p>
  <p>Leipzig spiller på den næste etape – som kan spilles som en del af en miniturnering i Portugal – men Werner mangler fra deres hold.
  </p>
  <p>Imens hævder The Evening Standard, at Werners flytning til Stamford Bridge officielt vil blive afsluttet i denne uge.
  </p>
  <p>Samtaler om, hvordan aftalen vil blive struktureret, har været i gang, men Blues er nu tæt på at annoncere Werners ankomst.
  </p>
  <p> <b>chelsea trøje</b> </p>
  <p>Angriberens frigivelsesklausul på 53 millioner pund – som Liverpool nægtede at betale i betragtning af den økonomiske usikkerhed forårsaget af coronavirus -krisen – udløb ved midnat den 15. juni.
  </p>
  <p>Chelsea udnyttede, at deres rivaler gik koldt på Werner, der havde været forventet at flytte til Anfield efter at have haft samtaler med Jurgen Klopp.
  </p>
  <p>Men han er nu på nippet til at blive Chelsea -spiller, efter at Frank Lampard blev lovet midlerne til at styrke sit hold betydeligt.
  </p>
  <p> <b>ac milan trøje</b> </p>
  <p>I fredags indrømmede RB Leipzig-chef Julian Nagelsmann, at den 24-årige ville forlade i slutningen af ​​sæsonen.
  </p>
  <p>Chelsea udløste Werners frigivelsesklausul inden mandagens deadline, men vil ikke kunne få ham på banen inden starten af ​​næste sæson.
  </p>
  <p>Lampards hold er ved at tage imponerende form, før transfervinduet overhovedet er åbnet, hvor Hakim Ziyech ankommer fra Ajax i en aftale på 37 millioner pund.
  </p>
  <p>Blues er også opsat på £ 75 mio. Bayer Leverkusen-kantspiller Kai Havertz og Leicester venstre back Ben Chilwell.</p>
  IgnacioKi Maglia Bayern Munchen Poco Prezzo FaithGawl
  FloydMilf ajax trøje LonnyJohn

Reply To: 642 chelsea trøje Alanna
Your information:
Skip to toolbar